Archive for October, 2008

ИНФОХОЛИЦИТЕ ПРЕДСТАВЯТ “СОФИЙСКИЯТ ТЕБЕШИРЕН

Friday, October 3rd, 2008

На 7 октомври инфохолиците Емил Янев и Кин Стоянов ще очертаят в НДК поредният Софийски тебеширен кръг. Събитието ще се проведе от 16 до 18 часа, в рамките и на територията на „Реклама Експо” и ще бъде точно копие на предаването „Часът на инфохолиците”, което се излъчва всеки работен ден на 94.5 - вълните на Радио София. По своя замисъл и структура „Инфохолиците” е всекидневно, тематично информационно предаване, в което експертен гост развива определена тема в разговор с двамата водещи. Всеки ден от седмицата е профилиран: в понеделник – потребителска тема, във вторник – наука и високи технологии, сряда – право, четвъртък – култура и изкуство, петък – история в „Часът на Клио”. Това издание на изнесеното предаване се осъществява във вторник, което означава, че материята ще бъде научно-техническа, а конкретната тема -„Уикипедия – универсалният учебник” е свързана с началото на учебната година в училищата и университетите.

Идеята на тебеширения кръг е да създаде за феновете на „Часът на инфохолиците” един жив форум в центъра на града под мотото „Досега се слушахме, време е да се видим”.

Инфохолиците предвиждат Софийският тебеширен кръг да се появява на различни публични места, по подходящи събитийни или календарни поводи.